Vinyl

Het vinyl bij Vlora staat bekend om zijn veelzijdigheid. We werken enkel met grote en bekende leveranciers en hebben daardoor een prachtig aanbod vinyl. We hebben meer dan 500 soorten verschillende dessins. Van houtlook in visgraat tot betonlook, echt prachtig! Het grote voordeel is ook dat vinyl makkelijk schoon te maken is in vergelijk met andere vloeren. Daarnaast is het vochtbestendig. Verder heeft het vinyl als grote voordeel dat de prijs/kwaliteit verhouding relatief goedkoop is. Met vinyl haalt u echt een prachtige vloerbekleding in huis.

Vinyl vloeren bestaan uit meerdere lagen, waarbij het basismateriaal polyvinylchloride is. Door de opbouw in lagen is er een sterke en slijtvaste toplaag, een mooie 3d kleur print die de ‘look’ geeft en een dempende onderlaag die klankvorming absorbeert. Kortom, een prachtig product met een makkelijke inpasbaarheid.

Wanneer wij u kunnen adviseren op welke manier u het vinyl gelegd wilt hebben, dan horen we dat graag. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we welke toepassing bij u het mooist is. Los gelegd, verlijmd , welk dessins en welke prijs is natuurlijk enorm van belang, wij van Vlora komen graag met u in contact om het een en ander toe te kunnen lichten.