Tapijt

Tapijt van Vlora heb je in veel soorten, kleuren, materialen en structuren. Het is een heel mooi product. Enorm sterk en dus duurzaam, onderhoudsvriendelijk en het laat het vuil makkelijk verdwijnen waardoor de vloer langere tijd voor het oog schoon blijft. Tapijt heeft hier en daar een soms wat muffige imago…  echt jammer wat ons betreft. Tapijt is echt een heel mooi product die je woning heel stijlvol kunnen inrichten. Het geeft een warme uitstraling. Daarnaast werkt het tapijt ook enorm dempend.

Daarnaast geven tapijttegels ook de mogelijkheid om prachtige patronen te creëren die je vloer een hele andere dimensie of diepte meegeven. Hiermee spelen kan uw woning dan ook echt ander doen laten ogen. Wij helpen u hierin graag adviseren.

Tapijt is er echt in heel veel soorten. Zo is er laagpolig tapijt met lussenpool of reliëf bouclé. Of juist hoogpolig tapijt frisé of shag structuur. Gaat u voor een strakkere uitstraling met het laagpolige lussentapijt of juist voor een los en speels effect met de getwiste polen van een shag structuur. Ieder soort heeft zijn eigen effecten. Wij van Vlora vinden goed advies dan ook van enorm belang. Zeker ook als het gaat om het plaatsen. Welke ondervloer heeft u, wilt u het tapijt los gelegd, gespannen of gelijmd. Dubbelzijdige tape is in sommige gevallen ook een mooie optie. Zoals u merkt, goed advies is enorm belangrijk. Kom gerust is langs voor een afspraak.