PVC

PVC bij Vlora is waanzinnig! We hebben meer dan 500 verschillende soorten PVC. PVC is het nieuwe laminaat. Het is makkelijk schoon te maken en niet gevoelig voor water, zeer efficiënt voor vloerverwarming, heeft een dikke filmlaag en daardoor stoot en schuur vriendelijk, daarnaast ook waanzinnig mooi! Het leuke vinden wij ook nog eens bij Vlora dat het in elk mogelijke structuur te plaatsen is.  Visgraat, blokmotief of gewoon een wild verband. Wel vraagt de ondervloer en montage meer tijd en professie dan bijvoorbeeld laminaat. Wij vinden het dus belangrijk u goed te informeren. Neem bij interesse dan ook zeker contact op bij u thuis of bij ons in de showroom! Onder het genot van een hapje en een drankje komen we zeker tot een prachtig resultaat.

PVC vloeren zijn in grote lijnen te onderscheiden in drie verschillende systemen.

  • Het dryback systeem dat volledig verlijmd moet worden
  • Het HDF klik systeem wat een laminaat onderstel is met pvc toplaag. Het behoud hierdoor de vriendschappelijke en sterke eigenschappen van een dryback pvc vloer.
  • PVC click met een  PVC click systeem. Dit hoeft niet verlijmd te worden en behoud volledig de positieve eigenschappen van het dryback systeem. Helemaal onze ‘nieuwe’ lijn doet het erg goed in de markt.

Elk pvc systeem vraagt dus zijn eigen afstemming en toepassing. Graag komen we dus met jullie in contact om het een en ander toe te kunnen lichten. Dit kan bij u thuis, of in onze showroom. Natuurlijk is dit vrijblijvend! Ook het inmeten op jullie locatie. Daarnaast werken we met zeer kundige monteurs en parketteurs die toch de finishing touch geven aan jullie keuzes.