Gietvloeren

Wij van Vlora leveren hele mooie polyurethaan en cementgebonden gietvloeren. Een enorme woontrend op het moment die wij met veel trots aan kunnen bieden. Wij beschikken over personeel met veel ervaring, kennis en kunde om deze complexe vloer bij jullie thuis of elder te plaatsen. Het algehele proces vraagt vakmanschap en wij werken enkel met de beste kwaliteit.

Het aanbrengen van een gietvloer in uw woning omvat het volgende stappenplan waar nooit van wordt afgeweken.

  • vetvrije en vlakke ondergrond
  • primerlaag
  • schraplaag
  • gietvloer
  • aflak

Omdat we trots zijn op dit product willen we dit ook nog eens voor een scherpe prijs in de markt zetten. Een minimale afname van de polyurethaan gietvloer is wel meer dan 50m2. Dit omdat het proces ander te kostbaar zou worden. Als alternatief hebben we hiervoor de cementgebonden gietvloer die een andere en goedkopere bewerking heeft, maar wel dezelfde looks.  Maar neem bij vragen hiervoor uiteraard even contact met ons op, gedegen advies vinden wij van Vlora namelijk enorm belangrijk.

Naast dat een gietvloer natuurlijk vandaag de dag enorm trendy is, kan een gietvloer uw woning ook echt de finishing touch geven. Het mooie is ook dat er veel kleurcombinaties mogelijk zijn en dit ervoor zorgt dat in combinatie met uw stijl meubelen een eigen sfeer gecreëerd kan worden. Daarnaast is een gietvloer enorm sterk en stofvrij.

Voor vrijblijvend advies op locatie of in onze showroom, neem gerust contact met ons op!