Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Vlora geven je interieur een warme uitstraling. De klassieke uitvoering kan goed toegepast worden in een landelijk interieur, terwijl de strakke en transparante optie juist heel mooi in een modern interieur toegepast kan worden. De collectie op maat gemaakte vouwgordijnen bevat 250 stoffen en volop decoratieve accessoires.

Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor vouwgordijnen en gordijnen en variëren van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Verder kunnen bijna alle stoffen worden gevoerd, zodat ze ook geschikt zijn voor de slaapkamer. Om eenheid te creëren kan het dus heel mooi zijn om uw vouw en hang gordijnen met elkaar in kleur te combineren.

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo zorgen baleinen ervoor dat een vouwgordijn mooi strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft een nonchalante uitstraling. Daarnaast zijn er keuzes in welk type volant. Maar hierover lichten we u graag persoonlijk in.

Wilt u weten hoe vouwgordijnen in uw interieur staan? Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat.