Vlinderjaloezieën

Waar wij van Vlora erg enthousiast over zijn, zijn de vlinderjaloezieën van bece® . Deze staan bekend om hun stijlvolle uitstraling. De dubbel gevouwen banen stof kunnen uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt. Zo heb je altijd de keus uit vrij uitzicht of meer privacy. De lamellen hebben een breedte van 55 mm.

De collectie vlinderjaloezieën van bece® is verkrijgbaar in 28 kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart. Zo vind je altijd de perfecte kleur voor jouw interieur.

Alles in één

Als de op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie zich uitvouwen, raken de
uiteinden van de lamellen elkaar. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. In open stand lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie. Zo combineer je het beste van twee koplopers.

Kijk ook even het filmpje hoe onze vlinderjaloezieën werken.

Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies en om je eigen vlinder jaloezie samen te stellen. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat