Verticale jaloezieën

Functionaliteit en een moderne uitstraling worden gecombineerd in de collectie verticale
jaloezieën van vlora. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in
mooie naturels en trendkleuren.

Verticale jaloezieën van aluminium of kunststof zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek en gaan inkijk tegen.

Uiteenlopende raamvormen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor
vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of toog raam hebt: er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect.

Verschillende breedtes

Verticale jaloezieën van vlora zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes.
De 89mm lamellen hebben een subtiele uitstraling. Met de extra brede lamellen van 250 mm laat je een ruimte groter lijken. De gewenste lichtinval bepaal je zelf. Je kunt de lamellen zo draaien dat niemand naar binnen kan kijken, maar je toch daglicht binnenkrijgt.

Home office

We werken steeds vaker thuis, want met de juiste communicatiemiddelen mis je niets. Als je op een PC of laptop werkt is veel lichtinval storend. Goede raamdecoratie is dan onmisbaar. Met verticale jaloezieën kun je de lichtinval optimaal regelen, zodat je ongestoord aan de slag kunt.

Wil je weten hoe verticale jaloezieën in jouw interieur staan? Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat.