Plisségordijnen en Dupligordijnen

Op maat gemaakt, functioneel en duurzaam

In onze veelzijdige collectie plissé- en dupligordijnen vind je altijd wel een stof die bij jou past. Je kunt kiezen uit talloze kleuren en structuren in lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteit. Plissé- en dupligordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi tot een stoere brede plooi.

Plissé- of dupligordijn?

Plisségordijnen hebben een enkele laag stof. Dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daardoor als voordeel dat er geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn. Met een verduisterende stof is het dupligordijn ideaal voor in de slaapkamer.

  • Door zijn honinggraatstructuur energiebesparing (tot 34% minder energieafgifte via raampartijen)
  • Twee-in-een model, overdag lichtdoorlatend, nachts verduisterend. Perfect voor je slaapkamer.
  • Zeer geschikt voor bijzondere raamvormen
  • Voor dakramen zijn verschillende modellen plissé- en dupligordijnen beschikbaar. Ook voor bekende merken zoals Velux®.
  • Het ‘vrije pakket’ kan zowel van boven naar beneden bediend worden. Dit gaat inkijk tegen terwijl u optimaal kunt genieten van het daglicht.

Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat.