Horizontale jaloezieën

Of je nu in een romantische oude boerderij of in een moderne loft woont, horizontale jaloezieën van bece® passen bij iedere woonstijl.

Subtiel of stoer

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Een brede lamel geeft juist een stoer effect! Hiermee spelen kan je interieur enorm afmaken. Daarnaast is de unieke werking van het licht met horizontale jaloezieën mooi te regelen.

Uniek karakter

In onze collectie vind je houten jaloezieën in 50 kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De houtsoorten hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan je interieur.
Je kunt kiezen uit horizontale jaloezieën in aluminium of hout. Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor badkamers.

TIP!

Voor een natuurlijk effect kun je ook kiezen voor bamboe jaloezieën
Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies en om je eigen horizontale jaloezie samen te stellen. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat.