Hanggordijnen

De hanggordijnen van Vlora geven je interieur een warme uitstraling. De collectie op maat gemaakte gordijnen bevat 250 stoffen en volop decoratieve accessoires.

Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor vouwgordijnen en gordijnen en variëren van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Verder kunnen bijna alle stoffen worden gevoerd, zodat ze ook geschikt zijn voor de slaapkamer. Om eenheid te creëren kan het dus heel mooi zijn om uw vouw en hang gordijnen met elkaar in kleur te combineren.

Plooien en bijzondere details

De gordijnen in onze collectie zijn leverbaar in verschillende plooien: de enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi en wave plooi. Ook zijn de gordijnen verkrijgbaar met ringen in
bijvoorbeeld RVS of koperkleur. Je kunt je gordijnen bovendien laten voorzien van een bijzonder detail, zoals een contrasterende border.

Kortom, volop keus. Daarnaast is onze kwaliteit stof erg goed en geven wij minstens 10 jaar garantie. Dat doen we niet zonder reden, omdat het bij Vlora gewoon goed moet zijn!

Wilt u weten hoe de hanggordijnen van Vlora in uw interieur staan? Wilt u weten hoe vouwgordijnen in uw interieur staan? Neem vrijblijvend contact op met Vlora voor persoonlijk advies. Wij komen overigens gratis inmeten. Daarnaast is onze montage keurig netjes en bovendien heel betaalbaar! Kom gerust langs in onze showroom of nodig één van onze adviseurs bij u thuis uit voor persoonlijk advies op maat.